Известие

Collapse
No announcement yet.

Съединител 156,горна помпа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съединител 156,горна помпа

Колеги на горната помпа дали може да и се сменят гумичките или да купувам нова и каква?преди 2 години купих една китайка,но вече пак омеква педала му с педалдали вместо ново менте каквито са всички да взема някоя от друга Алфа,или какво.То най-добрия вариант знам че е най-скъпата и колко може по оригинална.давайте акъл
    [SIGPIC]

Първоначално публикувано от ivencio Покажи съобщение
    Колеги на горната помпа дали може да и се сменят гумичките или да купувам нова и каква?преди 2 години купих една китайка,но вече пак омеква педала му с педалдали вместо ново менте каквито са всички да взема някоя от друга Алфа,или какво.То най-добрия вариант знам че е най-скъпата и колко може по оригинална.давайте акъл
    Tи сам си се опарил и си си отговорил
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

Да използвам темата:

Та гледам,че по номер за моя мотор(2.4-140),помпата е различна от тази на 1.8ТС-144.На външен вид разликата е в корпусите,на моята е алуминиев,а другата е пластмасова.
      Въпроса ми е:съвместими ли са и в какво се състои разликата? Съответно хода същия ли е на буталото и т.н.
      Работата е там,че имам под ръка такава от 1.8,а моята е дала фира.
      Някой слагал ли е помпа от бензин на дизел...и въобще ще ми свърши ли работа тая от ТС-а?
      Благодаря!
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
      X